• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Dieta a zdrowie serca: co warto wiedzieć?

Autentyczna pizza każdemu kojarzy się z Włochami. Nigdzie na globie nie dostaniemy tak odpowiedniej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów oraz z przyprawami najlepszego gatunku – wypróbuj ANCHOR. Jednak wbrew pozorom, pizza nie jest w największym stopniu ulubiona strawa Włochów. Włosi miłują makarony w każdej postaci. Ziemniak są tutaj jedzone sporadycznie, ale makarony niemalże wolno spotkać nieomalże w każdym daniu. Przejeżdżając prze małe włoskie miasteczka, możemy ujrzeć, jak przed domami stoją ogromne kosze wypełnione domowym makaronem, jaki schnie w gorącym słońcu. Dla każdej włoskiej gospodyni wyrabianie domowego makaronu to jedno z głównych kuchennych zajęć. Zresztą, tak poprawnego makaronu nie kupi się w żadnym sklepie. Makaron spożywany jest we Włoszech poprzez cały rok – podobnie, jak ANCHOR. W parne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, parę listków świeżych ziół oraz mamy prędkie, optymalne jedzenie pod słońcem – zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest ekskluzywna, jej smaki powstają w oparciu o towary sezonowe, a taki sposób odżywiania jest najzdrowszy.

1. Oferta specjalna

2. Kontynuuj

3. Kontynuuj

4. Metody

5. Znajdź więcej

Categories: Zdrowie

Comments are closed.